Sabitleştirilen dolaplar oksijen tüpüyle kesildi

Sabitleştirilen dolaplar oksijen tüpüyle kesildi
Batman Belediyesi, kaldırım işgali yapan esnafa yönelik uygulamalarına devam ediyor. Bazı marketlerin kaldırım üzerine sabitleştirdiği buzdolapları zabıta ekiplerince oksijen tüpüyle kesilerek kaldırıldı.

  BATMAN -   Batman Belediyesi son bir ayda Batman’da yaşanan kaldırım işgallerinin son bulması amacıyla kentte bulunan esnafa yönelik kaldırım işgali yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Özellikle Diyarbakır Caddesi üzerinde esnaflık yapan ve uyarıları dikkate almayan kaldırım işgaline devam eden esnafa, Zabıta ekiplerince kaldırım üzerine bıraktıkları dondurma dolapları, kola ve su dolaplarına ya el konuldu ya da cezai işlem yapıldı. Denetimler esnasında bazı marketler kaldırım üzerinde sabitleştirdiği kola dolabı, su dolabı ve dondurma dolabı zabıta ekiplerince oksijen tüpüyle kesilerek kaldırıldı.  

  Kaldırım işgali yapan esnafa yönelik çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini ifade eden Batman Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, "Kaldırımları annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımız kullanıyor. Bu hakkın kullanımına saygı göstermek kendimize saygı göstermektir bu nedenle çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam edecek" dedi.(iha)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.