Şair ve yazarlar samsun'da buluştu

Şair ve yazarlar samsun'da buluştu
Samsun büyükşehir belediyesi tarafından düzenlenen 'uluslararası şiir günleri' birçok şairin katılımıyla başladı…

SAMSUN - Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen 'Uluslararası Şiir Günleri' birçok şair ve yazarın katılımıyla başladı. 
Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen 'Uluslararası Şiir Günleri' yerel, ulusal ve uluslararası şairlerin katılımıyla başladı. 4. 'Uluslararası Şiir Günleri' hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, "Samsunumuz 3 günde Türkiye’nin ve dünyanın önemli isimlerini şiir tutkunlarına güzel dakikalar yaşatmak üzere en güzel günlerine geçirecek. Yavuz Bülent Bakiler, Ataol Behramoğlu, Cemal Safi ve Yahya Akengin gibi değerli şairlerimiz Samsunlularla buluşacaklar. Samsun'da biz 4 yıldır, 'Samsun Şiir Günlerini' organize ediyoruz. Samsunumuz her şeyin en iyisini hak ediyor. Şiir anlamında da şiirin üstatlarını görecek dinleyecekler ve tanışacaklar. Bu proje umuyorum Samsunun kültür ve sanat hayatına ayrı bir renk katacaktır diye düşünüyorum" dedi.
Düzenlenen 4. 'Uluslararası Şiir Günleri'nin ilk gecesinde 13 Samsunlu yerel şair, şiirlerini okudular. Başta Cemal Safi, Yavuz Bülent Bakiler, Dr. Beste Sakalı, İlter Yeşilay ve bir çok şairin katıldığı 4. 'Uluslararası Şiir Günleri' 22 Aralık 2013 günü son bulacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.