Sanaycilerden Katar ve Umman ziyareti

Sanaycilerden Katar ve Umman ziyareti
Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve OSB Müteşşebis Heyeti Başkanı Sezai Topalan ile bir grup sanayici, Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen URGE Projesi kapsamında Katar ve Umman'a gitti. 

Tigris Haber- Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve OSB Müteşşebis Heyeti Başkanı Sezai Topalan ile bir grup sanayici, Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen URGE Projesi kapsamında Katar ve Umman'a gitti. 


Diyarbakır OSB Heyeti'nin temasları 10-15 Kasım tarihlerini kapsıyor.

 

Yurtdışına pazarlama faaliyetini amaçlayan gezi kapsamında Katar ve Umman Türk Büyükelçileri, Türk Ticaret Müşavirleri, Katar ve Umman Ticaret Odaları ile toplantılar yapılarak, Diyarbakır'ın iş gücü potansiyeli, yatırım fırsatları ve üretimler hakkında bilgiler verilecek.  
Heyet üyeleri, dün Katar Türk Ticaret Müşaviri Burak Güreşçi ile görüştükten sonra Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Projesi (UR-GE) tarafından desteklenen üretici firmalar ile Katar ve Umman'daki ithalatçı firmalar biraraya geldi. 


Diyarbakır OSB Başkanı Aziz Odabaşı, "İkili iş görüşmeleri ile firmalarımızı, Diyarbakır OSB'yi ve şehrimizi tanıtma fırsatı elde edeceğiz. Ticaret Bakanlığımızın destekleri ile ihracat kapasitemizi artıracak firmalarımızın kurumsal kapasitesini güçlendireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum