Saray'da kötü gidişat sürüyor!

Saray'da kötü gidişat sürüyor!
Süper Lig'in 14. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 yendi.

Galibiyeti getiren golü 18. dakikada penaltıdan Adem Ljajic kaydetti. Mücadeleye VAR damga vururken, Beşiktaş bu sonucun ardından 24 puana yükseldi. Aynı puanda kalan Galatasaray ise son 9 resmi maçında sadece 1 kez galip gelebildi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasındaki dev derbide Beşiktaş konuk ettiği Galatasaray'ı 1-0 yendi.

Vodafone Park'ta galibiyeti getiren golü 18. dakikada penaltıdan Adem Ljajic kaydetti. Bu sonucun ardından siyah-beyazlı ekip 24 puana yükseldi. Beşiktaş, Şenol Güneş yönetimindeki derbilerde en çok galibiyeti Galatasaray'a karşı elde etti. Siyah-beyazlı takım, bu dönemde Galatasaray ile yaptığı 7 maçın 5'inde galibiyet sevinci yaşadı.

Son 9 resmi maçında 1 galibiyet alan Galatasaray ise 24 puanda kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, 19 Ekim'deki Bursaspor maçıyla başlayan süreçte Süper Lig'de 6, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 müsabakaya çıktı ve 1 kez kazanabildi.

Ayrıca Galatasaray, deplasmanda yaptığı son 8 derbi maçta galip gelemedi. Rakip sahada son derbi galibiyetini 2014-2015 sezonunda, 4 Ocak 2015'te Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçta alan Galatasaray, sonraki 8 deplasman müsabakasından 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.