Seçim çalışmaları, 'Katılımcı belediyecilik' çerçevesinde yapılacak

Seçim çalışmaları, 'Katılımcı belediyecilik' çerçevesinde yapılacak
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, seçim çalışması kapsamında katılımcı belediyecilik anlayışı gereği kentin birçok kesiminin yer alacağı toplantılara katılacak.

DİYARBAKIR -BDP, 30 Mart 2014'te gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin çalışmalarına başlarken adayların programları da belirlenmeye başladı. Bu kapsamda BDP'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı, Ocak ayından itibaren hızlandırılmış çalışmalarına başlayacak. 

'Nasıl bir belediyecilik?'

Kışanak ve Anlı, katılımcı belediyecilik anlayışı gereği, kent dinamiklerinden görüş ve öneri almak amacıyla yapılacak toplantılara katılacak. Eş Başkan adayları katılacakları bu toplantılarda: "Diyarbakır'ı daha iyi nasıl yaşanılır kılabiliriz?", "Nasıl projeler gerçekleştirebiliriz?", "Birlikte daha iyi nasıl yönetebiliriz?" sorularını sorarak sorulara katılımcılarla birlikte cevap arayacak. Bu kapsamda BDP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayları özellikle, gençler, kadınlar, sivil toplum kuruluşları gibi kentin önemli dinamikleriyle bir araya gelecek. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.