Senede 1 Gün O da Bugün

Senede 1 Gün O da Bugün
Diyarbakır’ın sevilen kefelerinden Kafe İkinci Yeni 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel kapılarını bütün erkeklere kapatıyor.

Bir tiyatro sahnesi gibi görünen Kafe, müşterileri ile bütünleşerek birçok insanın ikinci evi haline geldi. İkiz kardeşlerin (Özgür-Barış Güven) işlettiği ve ablaları (Özlem Güven) destek verdiği Kafe, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ikizlerin bile işletmeye alınmayacağı bir şekilde kapılarını bütün erkeklere kapatıyor. Birçok sosyal sorumluluk projelerin içinde olmayı başaran kafe, toplumsal duyarlılığını ön plana çıkararak müşterilerinden de destek almaya devam ediyor.

Dünyanın her köşesinde kadınların yaşam zorlukları çektiğini ifade eden Özlem Güven; “ Bir kadın olarak yaşadığım şehirde gözlemlediğim sıkıntılardan biri kadınların ev ortamları dışında rahatsızlık duymadan vakit geçirebilecekleri alanların olmaması. Bu yüzden de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde İkinci Yeni’de böyle bir etkinlik düzenleyerek farkındalık yaratmak istedik. Bu durumun sadece bir gün de kalmayıp her günümüzün bu bilinçle devam etmesini istiyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.