Serkan İpek yuvaya döndü

Serkan İpek yuvaya döndü
Sezon başında Cizrespor’a kiralanan kaleci Serkan İpek, ara transferin son gününde Amedspor’a geri döndü.

Takımdan ayrılan futbolcular arasında sadece Abdullah Topkara’nın sözleşmesi feshedilemedi. TFF’nin men cezası verdiği ve Türkiye’ye dönmeyeceğini açıklayan Deniz Naki’nin sözleşmesi de feshedilmemiş görünüyor.

Ara transferde 10 transfer yaptı

Amedspor, önceki gün sona eren ara transfer döneminde kadrosuna 10  futbolcu kattı.Sezon başında Cizrespor’a kiralanan kaleci Serkan İpek,takıma geri döndü. Kulüp,ayrıca Ferhat Canlı (Evkur Yeni Malatyaspor),Erkut Şentürk (Karagümrük),İbrahim Sürgülü (Kırklarelispor),Rıdvan Okuş (Bodrumspor),Ömer Karancı (Fethiyespor),Sercan Türkeri (Pendikspor), Muhammet Yılmaz (Keçiörengücü),Burak Taşdemir (Sakaryaspor) ve Fatih Kılıçkaya (Keçiörengücü) gibi isimleri transfer etti.

Topkara ve deniz daki’nin durumu

Takımdan ayrılan futbolculardan Abdullah Topkara hariç tüm isimlerin sözleşmeleri karşılıklı anlaşmayla feshedildi. Kulübü TFF’ye şikayet eden Topkara ile olan pürüzler devam ettiği için sözleşmesinin feshedilemediği ifade edildi. TFF’nin ideolojik propaganda yaptığı gerekçesiyle Türkiye ligleri için ömür boyu futbol oynamama cezası verdiği  Deniz Naki’nin sözleşmesi ise TFF kayıtlarına göre feshedilmemiş görünüyor. Naki, Türkiye’ye dönmeyeceğini daha önce açıklamıştı. Naki’nin İsveç 1.Ligi’ne yeni çıkan Dalkurd’a transfer olacağı belirtiliyor.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.