Bir haftaya tamamlanıyor!

Melikahmet caddesinde yaklaşık 6 aydan beridir süren sokak sağlıklaştırma çalışmaları bir hafta sonra tamamlanıyor.

Melikahmet caddesinde yaklaşık 6 aydan beridir süren sokak sağlıklaştırma çalışmaları bir hafta sonra tamamlanıyor. Yenilenen çehresi ile Melikahmet Caddesi esnafların yüzünü güldürecek.

Suriçi ilçesi Melikahmet caddesinde yaklaşık 6 aydan beridir süren altyapı çalışmalarında sona gelinirken, çalışmalar nedeniyle uzun bir zamandır doğru dürüst iş yapamayan esnaflar iflasın eşiğine geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarının 3 ay içinde bitirilmesi taahhüt edilirken, altı ayına giren çalışmalarda tamiratlar sürüyor. Melikahmet caddesinde tamirat çalışmalarını sürdüren işçilerden alınan bilgiye göre 18 Şubat’ta tamamlanması gereken çalışmalarda geciken final bir hafta sonrasına kaldı.

Melikahmet caddesindeki sokak sağlıklaştırma çalışmaları bir haftaya tamamlanır mı bilmiyoruz ama Melikahmet esnafı 6 aydır iş yapamıyor. Umarız en kısa zamanda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Melikahmet Caddesi esnaflarının aylardır çektikleri çile son bulur ve yenilenen çehresi ile cadde esnafın yüzünü güldürür.

Altyapı çalışmalarının tamamen bittiği caddede artık kaldırım çalışmalarında da sona gelindi. Son tamiratların yapıldığı ve bir haftaya bitmesi öngörülen çalışmalar devam ederken, esnaflar ise çalışmaların yavaş yürüdüğünden ve mağduriyetlerinin arttığından şikâyetçi.

Melikahmet caddesi yeni görünümüyle Sur’da yeni bir çekim merkezi olmaya aday olurken, esnaflar ise çalışmaların hızlandırılması ve biran önce tamamlanmasını istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri