E-Devlet'te soy ağacı sorgulama kilitlendi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından e-Devlet sistemine entegre edilen 'Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama' sistemi yoğunluktan kilitlendi.

E-Devlet sisteminde yeni dönem başladı. Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından e-Devlet sistemine entegre edildi. Ancak uygulamaya yoğun talep sistemi kitledi.

E-Devlet Kapısı bünyesine yeni bir özellik daha ekledi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sayesinde 'Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama' yapmak mümkün.

ALT-ÜST SOY BİLGİSİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Kullanıcı adı ve şifreleriyle e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü altyapısı üzerinden alt-üst soy bilgisi sorgulama hizmeti kullanılabiliyor. Sisteme girenler 'belge oluştur' diyerek geçmiş yıllara ait soy ağaçlarını görebiliyor.

YOĞUNLUKTAN KİLİTLENDİ

Öte yandan soy hizmeti sayfayı kilitledi. Alt-üst soy bilgisi sorgulama sistemine girenler, "Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir" uyarısıyla karşılaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri