FLAŞ... Amedspor’a müfettiş incelemesi

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü’nün hesapları mercek altına alındı. İçişleri Bakanlığı ve bazı kurumların bu konuda müfettişler görevlendirdiği ortaya çıktı.

Son dönemlerde güvenlik gerekçesiyle deplasman maçlarında uygulanan taraftar yasakları ve sahaya çıkmama eylemleriyle gündeme gelen Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile önemli bir gelişme daha yaşandı. Kulübün geçmişe dönük hesapları ve aldığı kararlar inceleme alındı. İçişleri Bakanlığı’na bağlı Dernekler Genel Müdürlüğü, Spor Genel Müdürlüğü ve bazı kurumların bu konuda müfettiş görevlendirdiği ortaya çıktı. Kente gelen müfettişler ve uzmanlar, kulüple ilgili idari ve mali konularda çalışmaya başladı.

Rutin mi şikayet mi bilinmiyor

İncelemeye alınan konular arasında kulübün gelir ve gider kalemleri, futbolcu transferleri ve kulübe geçmiş dönemlerde belediye tarafından aktarılan paralar olduğu ifade edildi. Kulüpten konu hakkında açıklama yapılmazken, incelemenin bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Daha önce de bu konularda araştırma ve inceleme yapıldığı kaydedildi. İncelemenin şikayet üzerine mi? yoksa rutin mi olduğu bilinmiyor.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri