Halaylı traş

Morali bozuk müşterisini motive etmek için müzik eşliğinde halay çekerek traş yapan berber, sosyal medyada olumlu karşılık bulunca durumu kalıcı hale getirme kararı aldı.

Diyarbakır Kayapınar ilçesinde 26 yıldır berberlik yapan Eliaçık  halay çekerek müşterilerini tıraş ediyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla da büyük beğeni toplayan Eliaçık, morali bozuk bir müşterisini tıraş ederken keyfini yerine getirmek amacıyla halay çekmeye başlaması ile böyle bir tıraş yönteminin ortaya çıktığını söyledi.

Daha önce böyle bir hizmetlerinin olmadığını belirten Eliaçık, "Bir gün bir müşterimizin moralinin bozuk olduğunu duydum. Onun moralini düzeltmek için burada halay çektik. Daha sonra cep telefonuna kayıt ettiğimiz görüntüleri sosyal medyada paylaşınca büyük beğeni aldık. Biz de daha sonra bunu sürdürdük. Özellikle sosyal medyada görüp, gelen müşterilerimizin tıraşlarını halay çekerek, yapıyoruz. Onlar da çok mutlu oluyorlar. Bize zaman zaman eşlik ediyorlar. Buradan müşterilerimiz mutlu bir şekilde ayrılıyor. Bizim için onların mutlu olması önemli" dedi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri