Mansur bu hafta yok

Amedspor’un deneyimli futbolcusu Mansur Çalar, sarı kart cezalısı durumuna düştüğü için Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Kocaeli Birlik maçında forma giyemeyecek.

Amedspor, Cumartesi günü deplasmanda yapacağı Kocaeli Birlikspor karşılaşmasının hazırlıklarını aralıksız şekilde sürdürüyor. Günde tek idman yapan Amedspor, küme düşmesi kesinleşen rakibini yenerek küme düşme tehlikesini tamamen ortadan kaldırmak istiyor. Sarı kart cezasını tamamlayan Okan Dernek takıma dahil olurken, bu kez de orta alanın bir başka etkili ismi Mansur Çalar 4 sarı karttan cezalı duruma düştü.

Maddi kriz devam ediyor

Bu arada kulüpteki maddi sıkıntılar devam ediyor. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen,Eyüpspor maçında taraftarları storede fazla alış-veriş yaparak takıma maddi destek vermeye davet etmiş,maçın ardında yaptığı açıklamada ise maddi olarak çok zor durumda olduklarını dile getirmişti. Maddi kaynak bulmakta zorlanan yönetim, bu yüzden takıma ödeme yapamıyor,personel maaşlarını ödeyemiyor ve deplasman giderlerini karşılamakta da zorlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri