Tarkan Bulut’tan stand-up gösterisi

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SAHNE ALAN TARKAN BULUT TARAFINDAN STAND-UP GÖSTERİSİ YAPILDI.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Tarkan Bulut tarafından stand-up gösterisi yapıldı.

Eski hükümet konağı bahçesinde düzenlenen ve her akşam farklı etkinliklerle devam eden Ramazan etkinlikleri kapsamında dün akşam Tarkan Bulut Hakkarililerle bir araya geldi. Hakkari’ye ilk defa geldiğini belirten Tarkan Bulut, Ramazan gecelerine renk katan birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen Hakkari Valiliği ve belediye başkanlığı yetkililerine teşekkür etti.

 

 

Gündemde olan kadın programlarına da değinen Tarkan Bulut, bir ara kadın programlarını izlediğini belirterek, 85 yaşındaki bir ninenin talip aradığını görünce çok şaşırdığını söyledi. Bulut, “Bir ara kadın programını izledim. 85 yaşındaki bir teyze taliplisini arıyordu. 8 tane evim var, 350 bin TL ise bankada param var diyordu. Bunu söyledikten sonra talipleri telefona sarıldı. Nine bana da cazip gelmeye başladı. Telefona sarıldım aramaya başladım. Ama telefonlar nine için kitlenmiş, bütün Türkiye nineyi arıyor ve telefonunu düşüremedim. Hal bu iken inşallah yakında bu kadın programları yayından kaldırılacaktır” dedi.

Bir birinden güzel espriler yapan Tarkan Bulut, Hakkari’nin birçok ilden daha huzurlu ve güvenilir olduğunu söyledi.

Ramazan etkinliklerinin organizatörü Cinegold’s Müdürü Hatice Doğan ise, Ramazan ayı boyunca Hakkari’de farklı etkinliklerin düzenleneceğini ifade etti.(İHA)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri