Sevindir bizi

Sevindir bizi
Diyarbekirspor, yeni Diyarbakır stadında bu gece tarihi bir sınav verecek. Hedef 33 bin taraftar ve turu geçmek

Omuz Omuza Finale Yürüme Zamanı

Play-Off yarı final rövanş maçında Tire 1922Spor’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor’un turu geçerek finale yükselmesi için en az iki farklı kazanması şart. Bütün şehrin kenetlendiği maç saat 19.00’da başlayacak.

Taraftar Desteğiyle Zafere

Diyarbakır, bugün tarihi bir maça çıkacak. Geçen hafta Fenerbahçe ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finaliyle hizmete giren 33 bin seyirci kapasiteli yeni Diyarbakır stadında ilk kez bir Diyarbakır takımı maç yapacak. Maçın önemi ise çok büyük. Play-Off yarı finali ilk maçında deplasmanda Tire 1922Spor’a 1-0 yenilmiş olan Diyarbekirspor, bu kez rakibini rövanş mücadelesinde konuk edecek. Binlerce taraftarın tribünlere gelerek takıma destek vermesi bekleniyor.

Tek Çare İki Farklı Kazanmak

Diyarbekirspor’un turu geçebilmesi için en az iki farklı skorla kazanması şart. 90 dakikanın 1-0 Diyarbekirspor lehine sonuçlanması halinde maç uzatmaya gidecek ve turu geçen ya uzatmada ya da penaltılarla belli olacak. Beraberlik,Tire 1922’nin galibiyeti,Diyarbekirspor’un gollü tek farklı galibiyeti gibi durumlarda finale yükselen takım İzmir temsilcisi olacak.

Diyarbekirspor’da cezalı olan Muhammed Akarslan forma giyemiyor, tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen Mustafa’nın oynayıp oynamayacağı bugün PFDK’nın vereceği karara göre belli olacak.

Maçın Hakemi Süleyman Abay

Maçı İstanbul bölgesi hakemleri yönetecek. A klasman hakemi Süleyman Abay’ın düdük çalacağı mücadelede Bahtiyar Birinci ve Habip Tiryaki yardımcı hakemlik yapacak,Oğuzhan Uğurlu da 4.hakemlik görevini yerine getirecek.

Diyarbekirspor, bu sezon Tire 1922 ile oynadığı üç maçta da galibiyet alamadı. Rakibine karşı iki yenilgi ve bir beraberlik elde eden Diyarbekirspor, hiç gol atamazken kalesinde dört gol gördü. Bugün kazanması halinde aynı zamanda bir ilke imza atmış olacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.