Seyrantepe Spor Kompleksi’nin bahçesi asfaltlandı

Seyrantepe Spor Kompleksi’nin bahçesi asfaltlandı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesindeki Seyrantepe Spor Kompleksi ve Arif Eminoğlu İlkokulu’nun bahçelerini asfaltladı.

 

Kent genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesinde bulunan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Seyrantepe Spor Kompleksi yerleşkesinde sıcak asfalt çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların yerleşke içinde bulunan futbol, Jimnastik, atletizm, tartan sahaları ile yüzme havuzu, kapalı spor salonunu daha rahat kullanabilmeleri için sahaların çevresi ve bağlantı yollarına 300 ton sıcak asfalt serdi.

Okul bahçesi asfaltlandı

Yenişehir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi Batıkent Sitesi'nde bulunan Arif Eminoğlu İlkokulu'nun bahçesinde de çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çocukların okul dönemlerinde bahçeyi rahatlıkla kullanabilmeleri için bozulan zemine sıcak asfalt döktü.

Çizgiler çizilecek

Seyrantepe Spor Kompleksi yerleşkesinde ve Arif Eminoğlu İlkokulu bahçesinde tamamlanan asfalt çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından çizgiler çizilecek.(Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.