Siirtli girişimci kadın iş yerine kavuştu

Siirtli girişimci kadın iş yerine kavuştu
Siirt'te evinin köşesinde üç taşla kokulu taş tasarımına başlayan Hatice Sarsılmaz, teraryumları hem kendisinin, hem müşterilerinin hayalleriyle süslüyor

Tigris Haber- Siirt'teki evinin köşesinde 3 taşla kokulu taş tasarımına başlayan 30 yaşındaki Hatice Sarsılmaz, kurduğu mağazada hem kendisinin hem, müşterilerinin hayalini teraryuma sığdırıyor.

20190209_2_34831987_41483877.jpg

Çocuk yaşta ilgi duyduğu tasarımları ablasının telkinleriyle 5 yıl önce faaliyete geçirmeye karar veren Sarsılmaz, denemek amacıyla ürettiği 3 kokulu taşla başladığı işi geliştirmeye karar verdi.

Kurduğu iş yerinde önce kokulu taş tasarımı üzerine üretim yapan Sarsılmaz, yeteneğini değişik alanlarda da geliştirerek el işi hediyelik eşya ve teraryum üretmeye başladı.

İş yerini teraryum mağazasına dönüştüren ve yurt içi ve dışından sipariş alan Sarsılmaz, hem çocukluk hayallerini gerçeğe dönüştürdü, hem iş sahibi sahibi oldu.

Hatice Sarsılmaz, yaptığı açıklamada, başladığı işte kendisini kanıtlamanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

20190209_2_34831987_41483878.jpg

Sarsılmaz, "Bu tasarımlar sosyal medyada büyük rağbet görmeye başlayınca kendimi daha da geliştirmeye karar verdim. Özel günler için yeni objelerden oluşan çalışmalar yaptım." dedi.

Müşterilerinin güvenini kazandığını ve bunu pekiştirmek için de en kaliteli malzemeden en güzel ürünü ortaya koyduğunu ifade eden Sarsılmaz, bu şekilde hızla yükselmeye başladığını bildirdi.

Teraryum alanında kendisini geliştirdiğini ve iş yerini teraryum mağazasına dönüştürdüğünü dile getiren Sarsılmaz, şunları kaydetti:

"Talebe göre çeşitli objelerden oluşan kavanozda canlı bahçe yapıyorum. Yeni ve güzel çalışmalar deniyoruz. Önümüzdeki günlerde Sevgililer Günü kutlanacak, buna yönelik güzel çalışmalarımız var. Gün geçtikçe çalışmalarımı çeşitlendirmeye ve yeni şeyleri denemeye devam edeceğim."

Abla Kevser Sarsılmaz da kardeşinin kısa sürede kendini geliştirerek işini büyüttüğünü belirtti. (AA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.