Siirt'te Demirtaş için seçim çalışmalarına hız verildi

Siirt'te Demirtaş için seçim çalışmalarına hız verildi
Siirt'te Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için seçim çalışmaları kapsamında halk toplantıları sürerken kent merkezinde de cadde ve sokaklar afiş, poster, bayraklar ile donatıldı.

SİİRT - Siirt'te Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için seçim çalışmaları kapsamında halk toplantıları sürerken kent merkezinde de cadde ve sokaklar afiş, poster, bayraklar ile donatıldı.


10 Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala Siirt'te de seçim çalışmalarına hız verildi. HDP Eş Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için HDP ve DBP il örgütleri bünyesinde kurulan seçim komisyonları, dün akşam Kurtalan, Şirvan ilçelerinin yanı sıra Kayabağlar (Zokayt) beldesinde bu günde Baykan ilçesinde halk toplantıları gerçekleştirdi. Aynı kapsamda Siirt kent merkezinde bulunan cadde ve sokaklar da Demirtaş'ın poster, bayrak ve afişleri ile donatıldı.

Ayrıca Cuma günü aralarında DBP Eş Genel Başkanı Emine Ayna, HDP milletvekilleri, il, ilçe ve belde eş başkanlarının katılımıyla Kurtalan ve Siirt'te seçim bürolarının açılışının gerçekleştirileceği belirtildi.(Diha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.