Sıkıntıları unutturan zafer

Sıkıntıları unutturan zafer
Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, kritik dönemde gelen Eyüpsor galibiyetinin yaşadıkları stresi bir nebze olsun ortadan kaldırdığını söyledi.

Eyüpspor’u 4-1 yendiği karşılaşmada ortaya koyduğu iyi futbolla da göz dolduran ve haftalar sonra ilk kez taraftarlarını mutlu eden Amedspor, içinde bulunduğu maddi sıkıntıları da bir nebze unutturdu.

Farklı zafer ve iyi futbol

Ligin alt sıralarından uzaklaşmak adına 6 puanlık önem taşıyan maçta Eyüpspor’u farklı skorla yenerek bu tehlikeyi şimdilik geride bırakan Amedspor’da maçtan sonra özlenen görüntüler vardı. Önce taraftarlar futbolcularla beraber “Diren Diyarbekir” tezahüratı yaparak galibiyeti kutladı, ardında soyunma odasında yöneticiler, futbolcular, teknik heyet ve çalışanlar moda haline gelen öz çekim resmi çekerek mutluluk tablosunu ortaya koydu. Bu sezon kendi sahasında ilk kez 4 gollü galibiyet alan takım, aynı zamanda sezonun en iyi futbollarından birini ortaya koyarak taraftarların yüzünü güldürdü.

‘Büyük maddi kriz içindeyiz’

Başkan Nurullah Edemen,”Manevi ve maddi anlamda çok sıkıntılı bir süreç yaşadığım bu günlerde haklı galibiyetimiz ilaç gibi geldi” diyerek galibiyetin önemini dile getirdi. Zor günlerden geçtiklerinin altını çizen Edemen,”Bu sezonun ikinci hoca değişikliği sonrası ve yaşamam ekonomik sıkıntının tavan yaptığı bu maç çok iyi moral oldu bize. Söylemenin ayıbı yok, takımlarımızı deplasmana göndermekte bile zorluk çektiğimiz, bütün branşlarda ödeme sıkıntısı yaşadığımız, personel ve esnafa ödeme yapamadığımız bu süreçlerden illaki çıkacağız. Kimse sanmasın ki yapılan herşey kâr kalacak.

‘Yanımızda olmayanlar tansın’

Biz kulübü yönetenler olarak yapabildiklerimizden Allah’aa çok şükür vicdanen rahatız. Yanımızdan olmayan ve atıp tutanlar düşünsünler. Uzaktan gazel okumak kolay. Vermeden almakta Allah mahsustur unutmayın. Bu vesileyle sporcu, teknik heyet, kulüp çalışanları, tribündeki taraftarımı ve yönetim kurulunu alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Herkesin emeğine sağlık.

Son söz, başka Amedspor yok, bugün destek olamazsak yarın zaten olmayacak.” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.