Silahlı kavga sonrasında mini cephane ele geçirildi

Silahlı kavga sonrasında mini cephane ele geçirildi
Şanlıurfa’da silahlı kavga olayına müdahale eden jandarma ekipleri iki tarafa ait mekanlarda yaptığı aramalarda 8 adet silah ve çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

  Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesi Dolunay Mahallesi’nde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgaya müdahale eden jandarma ekipleri, olaya karışan İ.E.,Y.E.,M.E. ve E.E. isimli şahıslara ait ev, baraka ve bir tarlada arama yaptı. T. ailesinin yanında çalışan Suriye uyruklu  V.H. isimli şahsın barındığı, kullanılmayan sağlık ocağı binasında da arama yapan jandarma aramalarda toplam 2 adet kaleşnikof piyade tüfeği, 4 adet kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 170 adet 7.62 mm kaleşnikof piyade tüfeğine ait fişek, 4 adet 9 mm Browning marka tabanca, 1 adet 9 mm. sarsılmaz marka tabanca, 5 adet 9 mm browning marka tabancaya ait şarjör, bir adet sarsılmaz marka tabancaya ait şarjör,  97 adet 9 mm tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

  Ele geçirilen silahlara ve mühimmatlara el konulurken, İ.E., Y.E., M.E., E.E., ile A.T., C.T. ve Suriye uyruklu V.H.  isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.