Silvan’da Şimdi Spor Ve Kültür Zamanı

Silvan’da Şimdi Spor Ve Kültür Zamanı
İki yıl öncesine kadar olayların yaşandığı, sokağa çıkma yasaklarının hakim olduğu ve günlük hayatın felç olduğu Silvan’da şimdi spor ve kültürel faaliyetlerin rüzgarı esiyor. İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği spor ve kültürel projelerle her yaştan insan, kadınlar ve çocuklar sosyal faaliyetlere dahil oluyor.

Tigris Haber- İki Yıl Önceden Eser Kalmadı

Yakın zamana kadar olayların yaşandığı,sokağa çıkma yasaklarının uygulandığı,ev ve iş yerlerinin tahrip olduğu,vatandaşların bu yüzden terk ettiği Diyarbakır’ın tarihi güzellikleriyle bilinen ilçesi Silvan’da şimdi farklı bir hava ve ortam hakim. Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün SODES ve Halk Eğitim Müdürlüğü desteğiyle uyguladığı kültürel ve sportif faaliyetler büyük ilgi görüyor. Her yaştan insanlar,özellikle kadınlar ve çocuklar bu faaliyetlere büyük ilgi gösteriyor.

silvan’da-simdi-spor-ve-kultur-zamani-(7).jpg

Tenis,badminton,masa tenisi,piyano,basketbol,voleybol,futbol,fitness ve wushu gibi  alanlarda düzenlenen kurslara yüzlerce çocuk katılıyor.

“Çocukları Kötü Alışkanlıklardan Kurtarıyoruz”

Silvan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Meki Azizoğlu,”Silvanlı çocuklar ve gençleri,kadınları çeşitli spor branşları ile ve farklı sanatsal faaliyetlerle buluşturmanın sevincini yaşamaktayız. Kısa bir süre önce çukurların kazıldığı ilçede çukur siyasetinden uzak tutarak sosyal,kültürel ve sportif  faaliyetlere kanalize etmek ,onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve güzel zaman geçirmelerini sağlamak en büyük amacımızdır. Bu faaliyetler için desteğini esirgemeyen çocuk ve gençler için özellikle büyük ilgi gösterip gerekli hassasiyeti gösteren Silvan Kaymakamımız Adem Çelik’e teşekkür ediyorum”  diyerek çalışmaların önemine dikkat çekti.

silvan’da-simdi-spor-ve-kultur-zamani-(2).jpg

Haber: Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.