Şırnak'ta vurulan 2 kişinin cenazesi alındı

Şırnak'ta vurulan 2 kişinin cenazesi alındı
Şırnak'ta 8 gün önce çıkan çatışmada Orman Müdürlüğü'nün bahçesinde vurulan 2 kişinin cenazesi bugün uzun uğraşlar sonucu bulundukları yerden alındı.

Şırnak merkez Dicle Mahallesi'nde 8 gün önce çıkan çatışmada Orman Müdürlüğü bahçesinde vurulan ve güvenlik nedeniyle alınamayan 2 kişinin cenazesi, yapılan görüşmeler sonucu HDP'li Milletvekilleri ve Belediye Başkanı tarafından bulunduğu yerden alınarak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

CENAZELERİ HDP'Lİ VEKİLLER ALDI

Şırnak Dicle Mahallesinde 8 gün önce çıkan çatışmada vurulan ve Orman Müdürlüğü bahçesinde yerde kalan 2 kişinin cenazesi, bugün olay yerinden alındı. HDP Milletvekilleri Leyla Birlik, Mahmut Toğrul, Müslüm Doğan ve Şırnak Belediye Başkanı Serhat Kadırhan Şırnak Valiliği ile yaptıkları görüşmeden sonra cenazeleri almak için bölgeye gitti. Güvenlik güçlerinin önlem aldığı ve vatandaşları yaklaştırmadığı olay yerinden, cenazeleri HDP'li Milletvekilleri ve Belediye çalışanları alarak Devlet Hastanesi morguna getirdi. Cenazelerin kimliklerinin belli olmadığını söyleyen HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, yapılacak olan işlemlerden sonra kimliklerin tespit edilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.