Sırrı Sakık: Baharda Olayların Ağrı'ya da Sıçraması Yüksek

Sırrı Sakık: Baharda Olayların Ağrı'ya da Sıçraması Yüksek
Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Sakık, "İnsanların öldüğüne tanıklık ettiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Olayların buralara sıçramasının da çok yüksek olduğunu görebiliyoruz" dedi.

 

 

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Sakık, "Ne yazık ki bizim kabul etmediğimiz, ama bizim dışımızda gelişen ve insanların öldüğüne tanıklık ettiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Olayların buralara sıçramasının da çok yüksek olduğunu görebiliyoruz" dedi.

 

"BİZİM KABUL ETMEDİĞİMİZ BİR SÜREÇ YAŞANIYOR"

 

Sırrı Sakık, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğünde çalışan işçilerle özel bir restoranda verilen yemekte bir araya geldi. Başkan yardımcıları Halef Keklik ve Ömer Polat'ın da katıldığı yemekte konuşan Sırrı Sakık, yurdun dört bir tarafında çatışma ve ölüm olduğunu vurgulayarak "İnşallah bu bahar yeniden bir çatışma ve kavga olmaz. Ne yazık ki bizim kabul etmediğimiz, ama bizim dışımızda gelişen ve insanların öldüğüne tanıklık ettiğimiz bir süreci yaşıyoruz. Olayların buralara sıçramasının da çok yüksek olduğunu görebiliyoruz" diye konuştu.

 

"HALKA YALAN SÖYLEMEYECEĞİZ"

 

İki tarafın bir barış masasına oturmasını isteyen Sakık, şunları söyledi: "Yani bu çatışmayı barışa dönüştürür. Eğer barış içinde yaşasak bu önümüzdeki bahar ayında başlayarak çok güzel şeyler yapacağız. Kent ne kadar düzelirse, kentte ne kadar proje hayata geçse o kent kamuoyundaki yansıması daha farklı olacak. Bizim iki yılda yaptığımız birçok proje Türkiye gündemine düştü. Bunlardan biri de belediye halk ekmek fırını açmamızdır. Bundan sonra hep bir arada olacağız. Ben size ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Siz bu kentin en ağır yükünü taşıyan kişilersiniz. Biz burada bir işveren ve işçi gibi davranmadık, davranmayacağız. Biz kardeşiz. Bu kentte kardeşlik hukukunu inşa edeceğiz ve oluşturduğumuz bu hukuk çerçevesinde bu kentte hizmet edeceğiz. Kentin imkanları olduğunca eksik olmasına rağmen hep beraber bu kente hizmet sunmaya çalışacağız. Olması gereken de budur. Ben bu kente geldiğimde halka çok büyük projelerim yok dedim. Ama bir tek dürüstlüğümüz var. Hırsızlık yapmayacağız. Halka yalan söylemeyeceğiz. Hep birlikte bu halka hizmet sunmak istiyoruz. Bu halk da bunu hakkediyor. Sizin aldığınız her kuruş bu halkın cebinden çıkan paradır. Sizlerde her zaman bunu düşünerek halka hizmet edin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.