Şişen batarya elinde patladı

Şişen batarya elinde patladı
Diyarbakır’da telefon tamiri yapan bir kişi, şişen bataryayı telefondan çıkardığı sırada neye uğradığını şaşırdı. Batarya bir anda patlayıp alev aldı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bulunan Ofis semtinde telefon tamirciliği yapan Berat Metin, geçtiğimiz günlerde bozuk bir telefonu tamir etmek istedi. Önce telefonu inceleyen Metin, bir süre sonra bataryayı çıkarıp kontrol etmek istedi. Bataryayı eline aldığı sırada şiştiğini fark eden Metin, bataryanın patlayıp alev alması ile neye uğradığını şaşırdı. Ölümden dönen Metin, patladıktan sonra alev topuna dönen bataryanın dükkanını küle çevirmemesi için ayaklarıyla kapı dışına sürükledi.

Metin, “Geçtiğimiz günlerde bir telefon tamiri geldi. İnceledim ve bataryaya bakmak istedim. Bakınca bataryanın şiştiğini gördüm. Böyle bir şeyin olacağını tahmin etmemiştim zaten bir anda patladı ve elimde alev topuna döndü ölümden döndük. Risk her zaman var, şişen bataryaların kesinlikle kullanılmaması lazım. Böyle bir durumda bataryanın değiştirilmesi gerekiyor müşterilerin bu duruma duyarlı olsunlar. Meslektaşlarımın da bu durumu göze alarak daha temkinli olmalarını istiyorum” dedi. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum