Siverekli mucit öğrencilerden bilim fuarı

Siverekli mucit öğrencilerden bilim fuarı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Siverek Vali Mehmet Erdoğan Cebeci ortaokulu öğrencileri tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

ŞANLIURFA -TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Vali Mehmet Erdoğan Cebeci Ortaokulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mustafa Remzi Karahanlı Koordinatörlüğünde düzenlenen fuarda yaklaşık 30 proje sergilendi. Fuarda öğrenciler, hazırladıkları projeler ile ilgili katılımcılara bilgi verdi. Öğrencilerin Bilimsel Proje Becerilerinin kazandırılması hedeflenen projeler oldukça renkli geçti. 
Fuara katılan Siverek Kaymakamı Hamza Erkal bu projelerin halka da sergilenmesi gerektiğini söyledi.
Okul Müdürü Nusret Eryaman ise konu ile ilgili verdiği bilgide, "Okulumuzda düzenlenen TÜBİTAK Bilim Fuarına gelen tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu tür etkinlikler öğrencilerin sosyalleşmesi açısından oldukça önem arz etmektedir. Bu tür projeler ile öğrencilere, bilimsel bakış açısının kazandırılması söz konusu olup, öğrencilerin araştırma becerisi, proje hazırlama ve sunma becerilerinin geliştirilmesine oldukça katkı sunmaktadır. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederim’ dedi.
Bilim Fuarına Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Büyükkaya, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.