‘Son dakika kumpasıyla adaylığım engellendi’

‘Son dakika kumpasıyla adaylığım engellendi’
​​​​​​​Saadet Partisi’nden Diyarbakır 1.sıra milletvekili olacağı beklenen fakat gerçekleşmeyen Sebgetullah Seydaoğlu, YSK önünde Saadet Partisi’ni protesto etti.

Eski Diyarbakır milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu’nun adı Saadet Partisi’nin Diyarbakır 1.sıra milletvekili adayı olarak geçiyordu. Son dakika kumpasıyla adaylığının engelendiğini söyleyen Seydaoğlu basın mensuplarına açıklama yaptı.

YSK önünde SP’yi protesto eden ve basın mensuplarına açıklama yapan Seydaoğlu şöyle konuştu:

“Saadet Partisinin daveti üzerine Diyarbakir milletvekili olarak parti müracatimi bizzat almıştı. Ancak son dakika kirli şahsiyetlerin ittifakıyla 1. Sıra adaylığıma engel olundu. Allaha şükür bu zamana kadar kimseye minnetim olmadı. Saadet Partisinin Genel Başkanı Karamollaoglu namusu şerefi üzerine kac gündür yemin edip adaylığımı tasdikledi. Ancak sözünün erbabı olmadığı gibi Bağımsız Milletvekilliği adaylığıma da son dakika kumpasıyla engel oldular. Ancak Diyarbakır şahsıma yaptıkları bu ihanetin bedelini şüphesiz ödetecektir. Değerli hemşerilerimi bilgilendirir, söz konusu partiden adaylığımın bulunmadığını ilan ederim.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.