Son Hafta, Son Heyecan

Son Hafta, Son Heyecan
Amedspor, sezonun son haftasında bugün Tokatspor’la deplasmanda karşılaşacak.

Ligde kalma yolunda Bucaspor’dan 11 gol avantajlı olan Amedspor’un alacağı 1 puan averaj hesaplarına gerek kalmadan ligde tutunmasını sağlayacak. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşma TRT Kürdi’de naklen yayınlanacak.

Amedspor İçin Önemli

2.Lig Kırmızı Grup’ta normal sezon bugün oynanacak son hafta maçlarıyla tamamlanacak. Küme düşme hattının 3 puan üzerinde yer alan Amedspor, ligde her hangi bir iddiası kalmayan Tokatspor’la deplasmanda karşılaşacak. Bucaspor’un 3, Tuzlaspor ve Bodrumspor’un 1 puan üzerinde yer alan Amedspor’un alacağı 1 puan averaj hesaplarına kalmadan ligde kalmasını sağlayacak.

 

Averaj Hesaplarında Avantajlı

 Amedspor, olası puan eşitliğinde Tuzlaspor ve Bodrumspor’dan üstün. Amedspor’un Bucaspor’la ikili averajı ise eşit. Amedspor ve Bucaspor arasında olası puan eşitliğinde genel gol averajı devreye girecek. Amedspor’un -4, Bucaspor’un ise -11 gol averajı var. 7 gollük avantaja sahip olan Amedspor,farklı yenilmediği veya Bucaspor farklı galip gelmediği sürece tehlike söz konusu olmayacak.

 

Futbolcuların Munzur Keyfi

Amedspor, son hafta maçı için önceki gün Tokat’a gitti. Oldukça moralli oldukları gözlenen futbolcular ve teknik heyet, kara yolculuğu sırasında Dersim’de mola verip Munzur nehrinin doğal güzelliklerine şahit oldu, bol bol hatıra resimleri çektirdi. Kaptan Mansur Çalar,haftalardır yaşadıkları stresten uzak şekilde bu maça hazırlandıklarına dikkat çekerek ligi iyi bir sonuçla bitireceklerini söyledi.

 

Maç,TRT Kürdi’de Naklen

Tokat Gaziosmanpaşa Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Tokatspor-Amedspor  karşılaşması TRT Kürdi’de canlı olarak ekrana gelecek. Maçın hakemi Sakarya’dan Atilla Karaoğlan.

Amedspor, bu sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta Tokatspor’la 1-1 berabere kalmıştı.

Bugün aynı saatte Bodrumspor-Kocaeli Birlikspor ve Tuzlaspor-Sarıyer karşılaşmaları da yapılacak.

 

Amedspor’lu Taraftarlara Yasak

Amedspor, bu sezon 16 deplasman maçında 4 galibiyet,3 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 15 puan topladı,17 gol atıp 23 gol yedi. Tokatspor ise 16 iç saha karşılaşmasında 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi ile 23 puanın sahibi olup,attığı 23 gole karşılık kalesinde 19 gol gördü.

Bugünkü karşılaşma öncesinde iki takımda da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Tokat İl Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle maça Amedsporlu taraftarlar alınmayacak.

 

Kulübe 18 Bin TL Para Cezası

 

Bu arada PFDK, Hatayspor maçındaki kötü tezahürat ve  saha olaylarından dolayı Amedspor’a toplam 18 bin TL para cezası verdi. PFDK’nin açıklamasında,” Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, 29.04.2018 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER-HATAYSPOR TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 8.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.