Sorunların çözümü için kararlar alınacak

Sorunların çözümü için kararlar alınacak
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde kurulan ‘Yüksek İstişare Kurulu’ üyeleri bir araya geldi.

 

Diyarbakır’ın ekonomik sosyal ve kültürel dokusundan, Eğitim, Sanayi ve Ticari alanlarındaki problemlerinin tespiti ve çözümü ile ilgili olarak Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu üyeleri bir araya geldi. Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın Başkanlığında toplanan Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, “Yüksek İstişare Kurulumuz Diyarbakır’ın ekonomik sosyal ve kültürel dokusundan, Eğitim, Sanayi ve Ticari alanlarındaki problemlerinin tespiti ve çözümü ile ilgili kararlar alıp kamuoyu ile paylaşacaktır. Diyarbakır’ın ortak aklını oluşturan bir yapı olan Yüksek istişare kurulunun çalışmalarıyla kentimizdeki tüm alanlara dokunacak ve kentimizin sorunlarına çözüm üretecektir’’dedi.

İş insanları tam kadro katıldı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasında ilki gerçekleştirilen Yüksek İstişare Kurulu toplantısına DTSO Başkanı Mehmet Kaya, iş insanları Ali Bedir, Ali Karakaş, Burç Baysal, Cahide Akbey, Ferda Cemiloğlu, İhsan Oğurlu, M. Erkan Azizoğlu, Mahmut Yaşar, Mehmet Vural, Muhittin Bal, Raif Türk, Ramazan Şimşek, Rauf Çiçek, Reşit Cantürk, Sevim Vural, Şahin Alto ve Yüksel Kaya katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.