Söylesene Taner Hoca,Takım Neden Oynamıyor?

Söylesene Taner Hoca,Takım Neden Oynamıyor?
Amedspor,ligden sonra kupada da hüsrana uğradı. Eleştirilerin hedefinde takıma iyi futbol oynatmayan teknik direktör Taner Taşkın var…

 

Söylesene Taner Hoca,Takım Neden Oynamıyor?

Tam kadro çıktığı maçta ligde zor günler geçiren Bucaspor’a 2-1 yenilerek önceki yıllar tarih yazdığı kupaya erken veda eden Amedspor’un sahadaki performansı ligin kopyasıydı.

 

Nerede O Eski Tarih Yazılan Günler !..

Amedspor, ligden sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda da hayal kırıklığı yarattı. Kupanın 4.turunda deplasmanda Bucaspor’a 2-1 yenilen Amedspor, son yıllarda tarih yazdığı kupaya bu kez erken veda etti.

Ligde liderin 7 puan gerisinde yer alan Amedspor,aynı hayal kırıklığını kupada da yaşamanın üzüntüsü içinde. Geçen yıllarda Galatasaray ve  Bursaspor gibi Süper Lig ekiplerini deplasmanda yenerek tarihi zaferlere imza atan,çeyrek finale kadar yükselen ve 4 kez de grup aşamasına kalma başarısı gösteren Amedspor, ligdeki kötü gidişatın ardında moral bulmak istediği kupada da ligin alt sıralarında yer alan Bucaspor’a yenilerek taraftarlarını kahretti.

Sosyal Medyada Taner Hoca İsyanı

Takıma iyi futbol oynatmadığı ve oyun sistemini oturtamadığı yönünde sezon başından beri eleştiriler alan teknik direktör Taner Taşkın,Buca maçından sonra da sosyal medyada taraftarların hedefi oldu. Lig ve kupada 11 resmi maç oynayan takımın iyi oynamadığını,takımda hava ve hırs olmadığı yönünde eleştiriler yapan taraftarlar,bu duruma çok üzüldüklerini dile getirdiler. Taraftarlar,”Her maç takım düzelir diye umutla bekliyoruz ama hayal kırıklığına uğruyoruz. Takım gelecek için umut vermiyor. Sahada eski kazanma hırsı ve yenilgilere direnç gösterme tablosu yok. Taner hocanın bu soruna çözüm bulması lazım. Futbolcuların da bu formanın ağırlığını hissetmesi gerekiyor” şeklinde eleştirilerde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.