Spora Ve Sporcuya Tam Burs Desteği

Spora Ve Sporcuya Tam Burs Desteği
Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü, spora ve sporcuya verdiği tam burslu eğitim desteği ile dikkat çekiyor.

Tigris Haber- Son olarak okulun atıcılık takımı Diyarbakır şampiyonu olurken, Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Karakoç,” Sportif başarısı olan bütün çocuklara tam burslu olarak eğitim görmelerini sağlıyoruz. Diyarbakır'a ve ülkemize sportif başarı sağlamalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

spora-ve-sporcuya-tam-burs-destegi-(4).jpg

Her Branşta Sporcusu Var

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü, spora ve sporcuya verdiği tam burslu eğitim desteği ile dikkat çekiyor. Son olarak okulun atıcılık takımı Diyarbakır şampiyonu olurken, karateden masa tenisine, futsaldan atıcılığa kadar birçok branşta milli ve başarılı sporculara tam burslu eğitim desteği sağlanıyor.

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü'nde sportif alanda başarı gösteren öğrenciler bir araya geldi. Burada konuşan Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Yönetim Kurul Başkanı Ekrem Karakoç, okullarında akademik başarının yanı sıra sportif başarılarının da olduğunu, 30 lisanslı sporcudan 15'inin tam burslu olarak eğitimlerine devam ettiğini kaydetti.

“Sporu Ve Sporcuyu Önemsiyoruz”

Sporu çok önemseyerek maddi ve manevi destek verdiklerini belirten Karakoç,"Biz Diyarbakır'da akredite olan tek okuluz, biz merkezden yönetiliyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz destekten, okulumuzda akademik başarı olarak da çok iyi durumdayız, sporcularımızda da çok iyi durumdalar. Yönetim olarak sportif başarısı olan bütün çocuklara tam burslu olarak eğitim görmelerini sağlıyoruz. Diyarbakır'a ve ülkemize sportif başarı sağlamalarını istiyoruz" dedi.

“Okulum Bana Destek Veriyor”

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü'nde tam burslu olarak eğitim alan karate dalında Türkiye 2.'si Yusuf Kaya, 6 uluslararası derecesinin olduğunu söyledi. Kaya, "Bunun yanı sıra 52 il ve bölge derecelerim var. Kısa vadeli hedeflerim arasında karate dalında haziran ayında dünya seçmelerimiz olacak. Milli takım seçmelerine hazırlanıyorum. Uzun vadeli hedeflerim arasında olimpiyatlarda ülkem adına derece yapmak istiyorum. Bundan sonra katılacağım müsabakalarda ülkemi, okulumu ve kulübümü en başarılı şekilde temsil etmek ve derecelere girmek” diye konuştu.

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü'nde 30 lisanslı sporcudan 15'inin tam burslu olarak eğitim gördüğü, diğer sporculara da indirim ve çeşitli destekler sağlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.