Sporda Büyük Skandal

Sporda Büyük Skandal
Diyarbakır Basketbol Karması,özel bir okulda eğitim gören sporcuların velilerinin izin vermemesi üzerine Erzurum’daki bölge maçlarına gidemedi.

 İlk kez yaşanan bu durum bir çok il’in katıldığı şampiyonada Diyarbakır’ı zor durumda bıraktı.

Son Anda Engel Çıkarıldı

Diyarbakır ve bölge sporda yaşanan bu skandalı konuşuyor. Erzurum’da dün başlayan İl’ler arası basketbol bölge şampiyonasında Diyarbakır temsil edilemedi. Nedeni de bir hayli basit ve düşündürücü. Diyarbakır karmasındaki sporcuların yarıdan fazlası özel bir eğitim kurumunda okuyor. Okul yönetimi ve sporcu velileri izin vermediği için takım oluşturulamadı, bu yüzden de hem çocuklar hem de kent için önem taşıyan turnuvaya gidilemedi.

Bazı Veliler Sert Tepki Gösterdi

Yaşanan bu garip gelişme bir çok İl’in takımının katıldığı şampiyonada Diyarbakır’ı zor durumda bıraktı. Spor adamları bu durumu şaşkınlıkla karşıladı,bazı sporcu velileri de tepki gösterdi. Sporcu velileri,”Organizasyonun yapılacağı yer ve tarih aylar önceden belli. Takım maçlara hazırlanmış,şampiyon olacak kapasitede ama son anda bu engel çıkarılıyor. Bizim çocuklarımızın ne suçu vardı da mağdur edildiler?.Spor adına utanç duyulacak bir tablodur” şeklinde tepkilerini dile getirdiler.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.