Sporu ‘Renk’lendiren Turnuva

Sporu ‘Renk’lendiren Turnuva
Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ve aralarında spor bileşenlerinin de bulunduğu kurumların katıldığı futbol turnuvası renkli görüntülerle başladı.

Spor Dairesi Başkanı Mehmet Kesen,”Bu turnuvanın kazananı dayanışma ruhu olacak” dedi.

 

Maçlar Centilmence Başladı

Büyükşehir Belediyesi, Valilik,Sağlık İl Müdürlüğü, TÜFAD,ASKF,Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü,Vergi Dairesi,Milli Eğitim İl Müdürlüğü ve Basın. Kentteki spor bileşenleri ve dinamikleri sayılan bu kurumların arasında dayanışma ruhunu artırmak amacıyla organize edilen futbol turnuvası güzel görüntülerle başladı. Turnuvanın ilk günündeki maçlar centilmence geçti, ortaya spor adına anlamlı tablo çıktı.

 

İlk Günün Kazananları Milli Eğitim Ve ASKF

 

İlk gün Basınspor-Milli Eğitim ve TÜFAD-ASKF maçları oynandı. Milli Eğitim ve TÜFAD, rakiplerini farklı skorlarla mağlup etti.

Seyrantepe tesislerindeki maçları izleyen Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Mehmet Kesen,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, ASKF Başkanı Remzi Dayan ve TÜFAD Başkanı Samet Karakaş,maçlardan önce takımlara başarı diledi.

 

‘Başkan Cumali  Atilla ,Sporu Önemsiyor’

Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Mehmet Kesen,Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın desteğiyle organize edilen turnuvanın kurumlar arasında dayanışma ruhunu artırmayı amaçladığını söyledi. Kesen,”Büyükşehir Belediyesi olarak sporla ilgili çok ciddi çalışmalarımız var. Önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Bu turnuvanın amacı kurumlar arasında dayanışma ruhunu geliştirmektir. Cumali başkanın desteğiyle bunları yapıyoruz. Kendisi sporu çok önemsiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.