Süper amatörde play-off kuraları çekildi

Süper amatörde play-off kuraları çekildi
Diyarbakır Süper Amatör Ligi A ve B Grup'taki ilk 3 takımın katıldığı play-off maçları için kuralar çekildi. Maçlar, 28 Nisan'da başlayacak.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Süper Amatör A Grubunda, Yolspor lider olarak ligi tamamlarken, ikinci sıradaki Bismil21 Sportif Faaliyetleri ve 3. sıradaki Kocaköy Gençlikspor, bu grupta play-Off maçlarına katılmaya hak kazanmıştı. B Grupta ise Pasur Belediyespor grup lideri olarak, ikinci sıradaki Sur Belediyespor ve Çüngüş Gençlikspor kulubü de 3. olarak play-off maçlarına katılma hakkı elde etmişti. Bu 6 takımın katılacağı play-off maçları kuraları 20 Nisan Cumartesi günü çekildi.

super-amator-lig-kura.jpg

Futbol İl Temsiliciği'nde ve amatör spor kulüp temsilcilerinin katıldığı törende kuralar çekildi. Futbol İl Temsilcisi Mehmet Altındağ nezaretinde ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Metin Kale, TUFAD Başkanı Abdulsamet Karakaş ve play-offa kalan 6 kulüp başkan ve yöneticileri de kura çekiminde hazır bulundu.

İlk maçların 28 Nisan'da başlayacağı Play-Off ilk haftasında; Pasur Belediyespor-Çüngüşspür, Sur Belediyespor- Yolspor, Bismil21 Sportif Faaliyetler-Kocaköy Gençlikspor maçları oynanacak. Tüm maçlar Diyarbakır kent merkezinde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.