Sur herkese açık halka kapalı!

Sur herkese açık halka kapalı!
Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çekilen kliple ilgili tartışmalar devam ederken, benzer bir görüntünün daha yaşandığı ortaya çıktı.

Önceki gün Diyarbakır’a gelen ve AK Partiye yakınlığı ile bilinen Diriliş Derneği Başkanları halkın aylardır giremediği Sur İlçesi’ne girdi.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çekilen kliple ilgili tartışmalar devam ederken, İlçede benzer görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün Diyarbakır’a gelen ve AK Partiye yakınlığı ile bilinen Diriliş Derneği Başkanları önce Vali Hüseyin Aksoy ile İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ı ziyaret etti. Aralarında Diriliş Ankara İl Başkanı Oktay Barış’ında bulunduğu grup, önce yasağın olmadığı bölgelerde görev yapan polisleri ziyaret ederek moral verdi. Başkanlar daha sonra vatandaşların aylardır giremediği yasaklı bölgelere giderek, polis mevzilerini gezdi. Başkanlar burada hatıra fotoğrafı çektikten sonra ayrıldı.

Başkanların çektiği fotoğraflarda İlçede yaşanan tablo gün yüzüne çıktı. Fotoğraflarda bir çok evin harabeye döndüğü görüldü.

 

 

Saffet AZBAY/özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.