Sur'da 7 PKK li öldürüldü

Sur'da 7 PKK li öldürüldü
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı 21’nci gününde de devam ederken, gün boyu devam eden operasyonlarda 7 PKK li öldürüldü,

 

 

 

 çıkan çatışmalarda PKK liler  tarafından düzenlenen roketli saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 güvenlik görevlisi ise yaralandı. Operasyonlarda güvenlik kuvvetleri PKK'lilerin   barındığı bölgedeki çemberi daralttıkça köşeye sıkışan PKK'lilerin  yaptığı telsiz konuşmaları güvenlik kuvvetleri tarafından çözüldü. 

  Sur ilçesinde 17 saat arayla devam eden sokağa çıkma yasağının 21. günde devam ederken, asker ve polis özel harekat timleri tarafından operasyon da hız kazandı. Jandarma özel harekat ve polis özel harekat tarafından başlatılan operasyonlar Hasırlı Mahallesi Yıkıkkaya Sokak bölgesinde aralıksız devam ediyor.

 

PKK lilerin panik halleri telsize yansıdı

  Son günlerde güvenlik kuvvetlerinin sıklaştırdığı operasyonlarda tamamen sıkışan panik halleri telsiz konuşmalarına da yansıdı. Her gün zayiat veren PKK lilerin dün  akşam saatlerinde yaptıkları telsiz konuşmasında tam sıkıştıkları ortaya çıktı. Telsiz konuşmalarında 'Operasyon başlatın' talimatı verildi. Evlerin içinde ve çatı katlarında saklanan PKK liler  fırsat buldukça uzun namlulu silahlar ve roketlerle güvenlik kuvvetlerine saldırırken, atılan bir roket sonucu 1 uzman çavuş şehit oldu, gün boyu devam eden çatışmalarda ise 3 güvenlik görevlisi yaralandı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise Diyarbakır'ın Sur ilçesinde gün boyu devam eden operasyonlarda 7 PKK linin öldürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.