‘Takdir’ler bugün işadamlarımıza

‘Takdir’ler bugün işadamlarımıza
Diyarbakır’da zihinsel engelliler için kurulan ilk ve tek okul unvanını taşıyan Ayten Elyesa Erdoğan Özel Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Diyarbakırlı iş adamları, okulun eksikliklerini tespit edip, yardımda bulunacaklarını ifade etti

Gencer ARPACI’nın haberi

DİYARBAKIR – Diyarbakır Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİSİAD) sivil toplum anlayışının geliştirilmesi, sosyal anlam da farkındalık ve duyarlılık yaratmak için Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı, Diyarbakır’ın ilk ve tek zihinsel engelli okulu olan, Ayten Elyesa Erdoğan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarete Yenişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrazak Tekin, DİSİAD Başkanı Burç Baysal, DOGÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun, DTSO Başkanı Ahmet Sayar ve çok sayıda iş çevresi katıldı.

 

Ayten Elyesa Erdoğan Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi ilk olarak 1993-94 yılında eğitim hayatına başladığını, daha sonra 2001 yılında mevcut binasına taşındığını kaydeden, Yenişehir ilçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrazak Tekin, “Özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklarımıza eğitim vermekteyiz. Dezavantajlı gruplara eğitim vermek için daha fedakâr davranmamız gerekiyor. Bu tür hizmetleri sizin gibi değerleri insanların katkılarıyla sürdürüyoruz. Bu konuda bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.