VİDEO - Tanrıkulu: Pazarda yangın var!

VİDEO - Tanrıkulu: Pazarda yangın var!
CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Bağlar emek caddesindeki semt pazarını gezdi, pazarcılar ve vatandaşlarla sohbet etti, alışverişin nabzını tuttu.

TİGRİS HABER - Tanrıkulu, Pazar yerinin adeta yangın yeri olduğuna dikkat çekti, “Esnaf satamıyor, vatandaş zaten almıyor, herkes mutsuz, herkes huzursuz” dedi.

Diyarbakır Bağlar'da Emek Caddesi üzerinde bulunan pazarı dolaşan Sezgin Tanrıkulu, pazarın nabzını tuttu, vatandaşlarla konuştu, esnafın sesine kulak verdi. Tanrıkulu, daha sıonra izlenimlerişile ilgili bir video yayınladı.

Sezgin Tanrıkulu, yayınladığı videoda şöyle dedi;

“Yıllardır ben bu pazara gelip giderim. En az 20 sene önce de 25 sene önce de bu pazardan alışveriş yapardım. Gerçekten Pazar günleri hele hele bu havada burası tıklım tıklım olurdu, insanlar alışveriş yapardı, esnaf gerçekten mutluydu ve daha huzurluydu. Ama şimdi esnafın yüzünden düşen bin parça, vatandaş mutsuz, çünkü alış veris yapamıyor.

Biberin kilosu 60 Lira, domatesin kilosu 30 Lira! Soran almadan devam ediyor, alan yarım kilo ancak alabiliyor, insanlar yoksul, perişan bir vaziyette maalesef... Esnaflar da gerçekten çok yorgun ve artık hayatın çekilmez olduğunu ifade ediyorlar bütün sohbetlerimizde. Hayat pahalılığı, enflasyon maalesef Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Diyarbakır'da da yurttaşlarımızı ve esnaflarımızı son derece üzüyor ve son derece kötü bir ortam var. Hepinize Diyarbakır'dan selam ve sevgiler.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.