Tanrısever’den Diyarbekirspor’a tam destek

Tanrısever’den Diyarbekirspor’a tam destek
Batmanlı olan ve daha önce Diyarbakırspor'da onursal başkanlık yapmış olan Tire Kaymakamı Dr.Hasan Tanrıseven,final maçı öncesinde Diyarbekirspor'a destek açıklaması yaptı.

Tanrıseven,"Değerli Dostlar,

Diyarbekirspor yarın hayati bir maça çıkıyor. Play-Off finalinde Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan  takımımız, galip gelmesi haline ikinci lige yükselecek. Tire 1922 ve Batman Petrolspor ikinci lig umutlarını gelecek sezona bıraktı. Diyarbekirspor’un ise önünde büyük bir fırsat var. Diyarbakırspor’a onursal başkan olma görevini büyük bir onurla taşıyan bir yönetici olarak bütün dostları Diyarbakır ekibine destek vermeye davet ediyorum. İstanbul’da 100 bin dolayında Batmanlı yaşıyor. Batmanlı hemşehrilerimin de Diyarbekirspor’u yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Tire’nin de desteği Diyarbakır’la.

2009 yılında Diyarbakırspor’un Süper Lige yükselmesini taraftarlar ve oğlum Ali ile birlikte kutlamıştık. Ali, Tire’deki maçta da Diyarbakırspor forması giydi. Bütün taraftarlar gibi biz de ailece, aradan geçen 9 yıldan sonra yarınki maçta Diyarbekirspor’un bizlere yeni bir sevinç yaşatmasını diliyoruz.

Haydi Diyar, göster kendini "dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.