Taraftar Yalnız Bırakmayacak

Taraftar Yalnız Bırakmayacak
Pazar günü deplasmanda Payasspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’u,Play-Off yolunda kritik önem taşıyan bu karşılaşmada taraftarlar yalnız bırakmayacak.

Tigris Haber- Pazar günü deplasmanda Payasspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’u,Play-Off yolunda kritik önem taşıyan bu karşılaşmada taraftarlar yalnız bırakmayacak. Diyarbakır’dan ücretsiz otobüs seferleri düzenlenirken,Hatay ve çevre kentlerden de taraftarların maça gelmesi bekleniyor.

 

 

Tüm Gözler Bu Maçta

3.Lig 3.Grup’ta geçen hafta Anagold 24Erzincanspor’u 2-0 yenerek galibiyet hasretine son veren Diyarbekirspor’da tüm planlar bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Payasspor maçını kazanmak için yapılıyor. Cezalarını tamamlayan Emre Tosun ve Osman Bayrak takıma dahil olurken, bu kez de Salih Sefercik cezalı duruma düştü. Sakatlıkları devam eden Umut Dilek ve Serhat Koruk ise bu hafta da takımdan ayrı kalacak.

 

Taraftar,Desteğe Hazırlanıyor

Payasspor-Diyarbekirspor karşılaşması,Payas İlçe Stadı bakımda olduğu için  Pazar günü Erzin’de oynanacak. Bu maçta Diyarbekirspor’un önemli bir taraftar desteğine ulaşması bekleniyor. Erzin,Payas,Osmaniye,İskenderun,Dörtyol gibi doğu ve güneydoğulu vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Hatay’ın ilçelerinden çok sayıda taraftarın maça gelmesi bekleniyor. Diyarbakır’dan da taraftarlar, ücretsiz otobüs seferleriyle maça giderek takıma destek verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.