Taraftar yok, naklen yayın var

Taraftar yok, naklen yayın var
Amedspor, 3.hafta maçında bugün deplasmanda lider Sarıyer’le karşılaşacak.

Amedsporlu taraftarlara her zaman olduğu gibi yine yasak geldi. Saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı TRT Kurdi canlı yayınlayacak.

Keçiörengücü galibiyeti primleri ödendi

2.Lig Beyaz Grup’ta ilk iki hafta sonunda bir galibiyet ve bir yenilgi alarak hanesine 3 puan yazdıran Amedspor, üçüncü hafta karşılaşmasında İstanbul’da lider Sarıyer’in konuğu olacak. Dün sabah İstanbul’a giden Amedspor’da yönetimin Keçiörengücü galibiyetinin primlerini ödemesi takımdaki moral ve motivasyonu artırdı.

Takımda sakatlığı bulunan Ömer Karancı ve Rıdvan Okuş, bu maçta forma giyemeyecek. Oğuz’un durumu ise maç saatinde belli olacak.

Taraftarlara yine yasak var

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak karşılaşmayı TRT Kurdi,Kürtçe/Türkçe çift dilli anlatım seçeneği ile canlı yayınlayacak. Maçı Ankara bölgesi hakemi Burak Kappan yönetecek.

İlk iki maçını kazanarak 6 puanla lider olan Sarıyer ile 3 puanlı Amedspor arasındaki maçta Amedsporlu taraftarlar yer almayacak. Sarıyer İlçe Spor Güvenlik Kurulu,güvenlik gerekçesiyle Amedsporlu taraftarlara yasak getirdi. Amedsporlu taraftarlar,son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da deplasmandaki maçları tribünde izleyip takımlarına destek veremiyor.

İki takımın 5.kapışması

İki takım bugün 5.randevularına çıkacak. Geride kalan 4 maçta Amedspor bir galibiyet,Sarıyer iki galibiyet elde ederken,bir maç ise berabere sonuçlandı.

Geçen sezon İstanbul’da oynanan maçı Sarıyer 1-0 kazanırken,Diyarbakır’daki maçı da Amedspor aynı skorla 1-0 kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.