Tarım Derbisi Gaputaem’in

Tarım Derbisi Gaputaem’in
Diyarbakır 1.Amatör Ligi’nde mücadele eden Gıda,Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı iki kurumun takımının karşılaşmasında Gaputaemspor,Ziraatspor’u 3-0 mağlup etti.

Gaputaemspor Teknik Sorumlusu Kızgın,iyi bir alt yapıya sahip olan takımlarının bu yıl şampiyonluğu hedeflediğini söyledi.

2’de 2 Yaptı,Zirveye Oturdu

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde heyecan devam ediyor. Ligde ikinci hafta geride kalırken Gaputaemspor, 2’de 2 yaparak zirvedeki yerini koruyor. Gıda,Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı iki kurumun takımının karşı karşıya geldiği maçta Gaputaemspor, Ziraatspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek liderliğini devam ettirdi. İlk maçında da Seyrantepe Gençlikspor’u 6-1 mağlup etmiş olan Gaputaemspor,sezon sonunda şampiyon olup Süper Amatör Ligi’ne yükselmek istiyor.

‘Bölge Müdürümüz Gençler İçin Şanstır’

Gaputaemspor Teknik Sorumlusu Remzi Kızgın,alt yapıya önem veren ve bu konuda önemli aşama kat eden bir kulüp olarak bu yıl hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu söyledi. Kızgın,”Ziraatspor benim eski kulübüm. Ziraatspor’da futbol oynadım ve hocalık yaptım. Bu defa rakip olduk ve biz kazandık. Ziraatspor’a da bundan sonrası için başarılar diliyoruz. Alt yapıda iyi işler başaran ve geleceğe umutla bakan bir kulüp olarak artık şampiyon olmak istiyoruz. Spora her türlü desteği veren ve gençlere imkan oluşturan Gaputaem müdürümüz Mehdi Sümerli ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.