Tarımspor’un Sporcularına Talep Var

Tarımspor’un Sporcularına Talep Var
Tarımspor’un Sporcularına Talep Var

 

Diyarbakır’da 2 yıllık mazisi bulunan Gaputeam Tarımspor’un başarılı sporcularına aralarında Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da bulunduğu önemli kulüplerden teklifler geldiği kaydedildi. Teknik Sorumlu Remzi Kızgın,”Bizim tek amacımız gençlerimizin geleceklerini kazanmalarına vesile olmaktır” dedi.

 

Tesisleşme Hamlesi Başarılı Oldu

Merkezi Diyarbakır-Silvan yolunda olan Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na bağlı Gaputeam,tarım alanında olduğu gibi sporda da gösterdiği faaliyetlerle adından söz ettirmeye başladı. Tesisin bir bölümünü Diyarbekirspor’a tahsis eden,bir bölümünde ise kendi kulübü için kulüp binası ve saha yaptıran Gapueam,futbolda alt yapıya verdiği önemle dikkat çekiyor. Gaputeam Tarımspor’un alt yapısında yetişen futbolculara Fenerbahçe,Trabzonspor gibi kulüplerin yanı sıra Anadolu Üsküdar ve Diyarbekirspor’un aralarında bulunduğu bir çok kulübün talip olduğu kaydedildi.

 

‘Tesisleşme Başarıyı Tetikledi’

Gaputeam Müdürü Mehdi Sümerli ve kurum yönetiminin desteği ile alt yapıda önemli bir çalışma başlattıklarını belirten Gaputeam Tarımspor Teknik Sorumlusu Remzi Kızgın,tesisleşme hamlesini başarıyla sonuçlandırmalarının alt yapıdaki başarıyı tetiklediğini söyledi. Kızgın,”Müdürümüz Mehdi Sümerli ve kurum yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Diyarbakır ve bölge gençliği için çok güzel bir eser meydana getirdiler. Bu durum alt yapıda başarılı işler yapmamızı kolaylaştırdı. Bizim tek amacımız gençlerimizin geleceklerini kazanmalarına vesile olmaktır. Oyuncularımıza Trabzonspor,Fenerbahçe,Anadolu Üsküdar ve Diyarbekirspor’dan teklifler var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Olumlu şekilde değerlendirerek sporcularımızın önünü açacağız” dedi.

Kızgın,futbol akademisi yolu ile futbolcu adaylarına imkan sunduklarını da kaydetti. Kızgın,”Geçen yıl açtığımız futbol okulunda 70 sporcuya eğitim verdik ve malzemelerini karşıladık. Diyarbakır’daki amatör ve gençler liglerinin hepsine katılarak başarılı dereceler elde ettik. Oyuncularımızdan Devran Ay,Sidar Barut,Fırat Sert ve Fırat Mutlu’ya Diyarbekirspor talip. Diyarbekirspor kardeş kulübümüzdür,elbetteki seve seve yardımcı olacağız. Kemal Çelik’i Fenerbahçe,Baver Ekin ve Musa Alpaslan’ı ise Trabzonspor istiyor. Geleceğin yıldızlarını keşfetmek için açtığımız futbol akademisine ise 80 çocuk katılıyor. Geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.