Tarlada okul çantası dağıtıldı

Tarlada okul çantası dağıtıldı
AK Partili gençler, ‘Tarlaya değil okula’ sloganıyla başlattıkları yardım kampanyasında topladıkları çanta ve kırtasiye malzemelerini, tarlada çalışan okul öğrencilerine dağıttı.

ŞANLIURFA -AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından, ‘Tarlaya değil okula’ sloganı ile başlatılan yardım kampanyasında toplanan 750 çanta, kalem ve silgiden oluşan kırtasiye malzemelerinin dağıtımına başlanıldı. Malzemelerden 350 adedini yetim çocuklara veren gençler, 350 adedini ise belirlenen pilot köy okullarına götürdü. Köylerde tarlalara da giden gençler, tarladaki öğrencilere çanta ve malzemelerini bizzat kendi elleriyle teslim etti. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen gençler, sorunlarının çözümü için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydetti. Çanta ve malzemelere kavuşan çocukların mutluluğu ise gözlerinden okundu. 
Kampanya ile ilgili bilgi veren AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Bağmancı, “Başlattığımız ‘Tarlaya değil okula’ sloganıyla yola koyulduğumuz projemizde, dağıtımlarımızı tamamladık. Çocukların gözlerinde gördüğümüz mutluluk her şeye değerdi. Kendi imkanlarımızla yaptığımız bu çalışmanın, büyüklerimiz tarafından da devamını temenni ediyoruz” diyerek, projeye destek veren partililere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.