Tayvanlı Gazetecilerden Gazetemize Ziyaret

Tayvanlı Gazetecilerden Gazetemize Ziyaret
Tayvanlı gazeteciler,gazetemizi ziyaret ederek yayın politikamız,çalışmalarımız ve bölgedeki koşullar hakkında bilgi aldı. Renkli ortamda geçen ziyareti hatıra resmi ile taçlandırdık.

 

Kilometrelerce Uzaktan Gelen Ziyaretçiler

Tayvan’da yayın yapan Up Medıa isimli uluslar arası internet haber sitesinde görev yapan gazeteciler Abby Luo ve  Denis Chien,bölgesel yayın yapan gazetemizi ziyaret etti. Genel yayın yönetmenimiz İlyas Akengin ile görüşen Tayvanlı gazeteciler,gazetemizin çalışmaları,yayın politikası hakkında bilgi aldı. Genel yayın yönetmenimiz  Akengin,gazete olarak tarafsız ve objektif bir yayın politikası ile bölge sorunlarını ele almaya çalıştıklarını söyledi.

 

 

 

Gazetemizi Beğendiler

Çalışanlarımızla da görüş alış-verişinde bulunan konuk medya mensupları,gazetemizin baskısını,bölge sorunlarına yönelik yayın anlayışını,özel haber üretme ve bağımsız bir medya kuruluşu olma yolundaki çizgisini beğendiklerini dile getirdiler. Bölgedeki siyasi,ekonomik ve basınla ilgili gelişmeler,olumsuzluklar ve sorunlar hakkında da bilgi alan Tayvanlı gazeteciler Abby Luo ve Denis Chien,ziyaretin sonunda ekibimizle hatıra resmi çekip memnun bir şekilde ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.