Tehlikeden tam kurtulma zamanı

Tehlikeden tam kurtulma zamanı
Amedspor, küme düşmesi kesinleşen Kocaeli Birlikspor’la yarın deplasmanda yapacağı maçı kazanarak tehlike hattından tamamen uzaklaşmak istiyor.

Amedspor, küme düşmesi kesinleşen Kocaeli Birlikspor’la yarın deplasmanda yapacağı maçı kazanarak tehlike hattından tamamen uzaklaşmak istiyor. İzmit Alparslan Türkeş Stadı’ndaki maçın başlama saati 13.00

Riski yok etme günü olsun

2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta kendi sahasında Eyüpspor’u 4-1 gibi farklı skorla yenerek 27 puana ulaşan ve küme düşme hattıyla arasında 9 puan fark olan Amedspor, bugün de kazanarak bu riski tamamen ortadan kaldırmak istiyor. Transfer yasağı olduğu için genç futbolcularla mücadele ettiği ligden düşmesi kesinleşen Kocaeli Birlikspor’la karşılaşacak olan Amedspor’da sarı kart cezalıları Mansur Çalar ve Oğuz Çetinkaya bugünkü maçta forma giyemeyecek.

Maçın hakemi İstanbul’dan

Dün uçakla İstanbul’a, İstanbul’dan da karayolu ile Kocaeli’ne geçen Amedspor’da teknik heyet ve futbolcular galibiyet için kararlı sözler sarf ederek,bugünkü maçı kazanıp küme düşme hattıyla aralarındaki bağı ortadan kaldıracaklarını dile getirdiler.

Alparslan Türkeş Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Tolga Ahmet Kalaycı yönetecek.

İki takımın iç saha-deplasman karnesi

Kocaeli Birlikspor evindeki 12 maçta 1 galibiyet,2 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 5 puan toplarken,7 gol atıp kalesinde 26 gol gördü.Amedspor ise 11 deplasman karşılaşmasında 4 galibiyet,1 beraberlik ve 6 yenilgi alarak hanesine 13 puan yazdırırken,16 gol atıp 17 gol yedi.,

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Amedspor,son dakikada attığı golle 2-1 kazanmıştı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.