Tek Hedef Galibiyet

Tek Hedef Galibiyet
Cumartesi günü kendisi şampiyonluk hedefleyen Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edecek olan Diyarbekirspor, 3 puandan başka sonuç düşünmüyor.

 

 Vedat ve Tugay için doğum günü partisi düzenlendi.

Doğun Günü Morali

Cumartesi günü şampiyonluk adaylarından Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor, hazırlıklarını 3 puan hedefi ile sürdürüyor. Yeşil-Kırmızılı takım dünkü çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Daha sonra ise futbolculardan Vedat Budak ve Tugay Kırcalı için doğum günü etkinliği düzenlendi. Kesilen pastaların ilk dilimleri takım kaptanlarına  ikram edildi. Arkadaşlarına teşekkür eden Vedat ve Tugay,kendileri için  en güzel hediyenin şampiyonluk olacağını ve bunun için çok çalışacaklarını dile getirdiler.

 

Umut Ve Yakup Suskun,Aykut Atıyor

Takımın gol umutlarından olan ve geçen yıllarda formasını giydikleri takımlarda gol kralı olan Umut Dilek ve Yakup Alkan şimdiye kadar gol atamadı. Sezon başında Ankara Adliyespor’dan transfer edilen Aykut Çift,Yakup ve Umut kadar forma şansı bulamadı ancak geride kalan 10 resmi maçta 5 gol atmayı başardı. Geçen sezon 16 gol atmış olan Aykut’un başarılı performansı taraftarları memnun ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.