Tek hedef galibiyet, Seyrantepe’deki maçın başlama saati 15.00..

Tek hedef galibiyet, Seyrantepe’deki maçın başlama saati 15.00..
Avantajlı Seri Başlıyor

Kalan 6 maçın 4’ünü kendi sahasında oynama avantajına sahip olan Diyarbekirspor, iki hafta üst üste evinde yapacağı maçların ilkinde bugün Tire 1922’yi ağırlayacak. Yeşil-Kırmızılı takım, taraftarlarının desteğiyle zorlu engeli aşıp zirve iddiasını son 5 haftaya taşımak istiyor.

Tek Hedef 3 Puan Almak

3.Lig 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren ve son iki maçını kazanarak bu iddiasını yeniden güçlendiren Diyarbekirspor, bugün ligin güçlü ekiplerinden Tire 1922’yi kendi sahasında ağırlayacak. Mutlak galibiyet hesapları yapan Diyarbekirspor,geçen hafta kendi sahasında Van Büyükşehir’e 2-1 yenildiği için bu maça final havasında hazırlanan İzmir temsilcisini puansız göndererek çıkışını devam ettirmek istiyor. Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Mustafa Aydoğdu ve Mehmet Özdıraz, kadro dışı bırakılan Abdullah Çetin ve Vedat Budak ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Yusuf Yağmur bugünkü maçın kadrosunda yer almıyor.

Taraftarın İlgi Göstermesi Bekleniyor

Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Serhad Ürkmez yönetecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İzmir’de oynanan maçı Tire 1922, 4-0’lık sonuçla kazanmıştı.

Kalan 6 maçın 4’ünü kendi sahasında oynama avantajına sahip olan Yeşil-Kırmızılı takım, bugünkü engeli aşmak için taraftarlarından da büyük destek bekliyor. Maça ilginin fazla olacağı tahmin ediliyor.

 

Diyar Evinde, Tire Deplasmanda Başarılı

Bugünkü karşılaşma öncesinde iki takımın dikkat çekici istatistikleri var.

Diyarbekirspor, bu sezon kendi sahasında oynadığı 13 maçta 9 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak bu alanda 29 puanın sahibi oldu. İç sahada rakip ağlara 27 gol bırakan Yeşil-Kırmızılı takım , kendi kalesinde 11 gol gördü.

Tire 1922, 14 deplasman karşılaşmasında 7 galibiyet,5 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 17 puanın sahibi olurken, 22 gol atıp 15 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.