Teniste Bilekleri Bükülmüyor

Teniste Bilekleri Bükülmüyor
Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Masa Tenisi’nde il şampiyonu olma başarısını gösterdi. 4 sporcudan oluşan ekip, Malatya’da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil edecek.

Tigris Haber- Başarıdan Başarıya Koşuyorlar

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları,Masa Tenisi’nde rakip tanımıyor. Okulun masa tenisi erkek takımı,Milli Eğitim ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlükleri tarafından düzenlenen il içi spor faaliyetlerinde üst üste ikinci kez şampiyonluk ipini göğüsleyerek önemli bir başarıya ulaştı.

teniste-bilekleri-bukulmuyor-(2).jpg

Barancan Meral,Arjen Barış Rengin,Süleyman Gökhan Buldi ve Umut Doğan’dan oluşan erkek takımı,28-30 Aralık tarihleri arasında Malatya’da yapılacak bölge şampiyonasında Diyarbakır’ı temsil edecek.

Okulun kız masa tenisi takımı ise Diyarbakır üçüncüsü oldu.

Hedef Bölge Şampiyonluğu

Masa tenisinde önemli başarılara imza atan bir okul olduklarını belirten Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,”Geçen yıl Diyarbakır birincisi olan erkek takımımız Tatvan’da da bölge dördüncüsü olmuştu. Bu yıl erkeklerde yine il şampiyonu, kızlarda da il üçüncüsü olduk. Emeği geçen beden eğitimi öğretmenimiz Emre Erol ve antrenör Onur Yanık ile öğrencilerimizi kutluyoruz. Malatya’daki bölge şampiyonasında Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil ederek bölge şampiyonu olup Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanacaklarına yürekten inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.