Tigris Haber’in gözünden 2017'ye damga vuran gelişmeler

Tigris Haber’in gözünden 2017'ye damga vuran gelişmeler
2017 yılını geride bırakırken, Tigris Haber olarak kentin ve bölgenin birçok sorununu manşetimize taşıdık.

 

Geride kalan 2017 yılında tarafsız, objektif ve araştırmacı gazetecilik örneğini ortaya koyan, bölgesel sorunları gündeme getirmesiyle dikkat çeken Tigris Haber ailesi, 2018 yılında aynı anlayışla devam ederek okurlarının sesi ve bölgenin dili, sesi, umudu olmaya devam edecek. 2018’deki hedefimiz toplumun tüm kesimlerine ulaşmak olacak.

Kuruluşunun 64. yılı olan 2017’de bölgede özlem duyulan yerel ve bölgesel gazeteciliği tarafsız, objektif ve araştırmacı gazetecilik örneği ile ortaya koyan Tigris Haber, 2018’e umutla bakıyor. 65. yılımızda hedefimiz toplumun tüm kesimlerine ulaşmak, hepsinin sesi ve umudu olmak, hem sorunları gündeme taşımak hem de sorunların çözümüne katkıda bulunmak olacak. Belli bir kesimin sesi veya yandaşı olmayacağız, sayfalarımızı ve kalemimizi tüm farklı kesimlere açık tutacağız. Toplumsal barışın ve dayanışmanın öncüsü olmak en önemli ilke ve hedeflerimizden biri olacak.

2017’de okurlarımız ve bölge halkı bize büyük destek verdi, sinerji yarattı. Yeni yılda da sizlerin desteğini alacak yayın ve haberlerle gündeme gelmeye, iyi dileklerinizi almaya talibiz. Her zaman halkın içinde olmak, sokak sokak mahalle mahalle gezmek,birlikte çalışmak ve birlikte üretmek en büyük amaçlarımızdan olacak. Haberi kaynağından almak, tek taraflı haber yapmayarak herkese cevap hakkı vermek, kişisel ihtiras,hırs ve menfaat uğruna kimseyi karalamamak veya bunlar uğruna kimseyi kollamamak olmazsa olmazlarımızdan olmaya devam edecek. Sizlerden gelecek eleştiri ve öneriler bizim için yol açıcı olacak.

Tigris Haber’in gözünden 2017

2017 yılını geride bırakırken, Tigris Haber olarak kentin ve bölgenin birçok sorununu manşetimize taşıdık. Sur’da yaşanan kentsel dönüşüm, belediye başkanları ve milletvekillerinin tutuklanmasından ve bölgede yaşanan birçok olayı gazetemize taşıdık. İşte Diyarbakır ve bölge için 2017 yılı ay ay böyle geçti; HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.