Tıp mezunları baloda eğlendi

Tıp mezunları baloda eğlendi
DİYARBAKIR Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 42. dönem mezunları Turistik Otel havuz başında düzenlenen balo ile mezuniyet sevinçlerini yaşadı.

Dicle üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin aileleriyle katıldıkları geceye ev sahipliğini Diyarbakır'ın tarihi mekanlarından biri olan ve 1953 yılından beri bölgeye hizmet veren Turistik Otel yaptı. Tarihi Turistik Oteli Müdürü Mihdat Kavmaz tarafından organize edilen baloda öğrencilerin okul boyunca çektikleri fotoğraf ve kamera görüntüleri slayt olarak izletildi. Slaytın izlenmesi anında öğrenciler duygulu anlar yaşayarak 6 yıllık emeklerinin sonunda mezun olmanın keyfini yaşadı. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden Serhat Deveci, baloda çok duygulu anlar yaşadıklarını dile getirdi. Deveci, "42. dönem mezunları biz olduk ve balosunu tarihi bir mekan olan Turistik Otel havuş başında yaptık. Çok mutluyuz" dedi.

Tıp Fakültesi öğrencilerinden Gamze Akın ise, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi 42. döneminde yaklaşık olarak 90 kişinin bu yıl mezun olduğunu söyledi. Akın, "Şuan çoğu arkadaşımız yanımızda hep beraber coşkuyla 6 yılın vermiş olduğu yorgunluğu atıyoruz ve bir o kadar da eğlenceli geçiyor. Bu gecemizde bize hizmet veren ve her isteğimizi yapmaya çalışan otel çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri gece geç saatlere kadar eğlenerek mezun olmanın zaferini halay çekerek kutladı. (iha) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.