Torunu kaçırılan dedenin girişimleri sonuç verdi

Torunu kaçırılan dedenin girişimleri sonuç verdi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde torunu kaçırılan Şemsettin Demir'in girişimleri sonucunda, 14 yaşındaki A.D. kendisini kaçıranlarla birlikte bulundu.

HAKKARİ -İlçeye bağlı Esentepe Mahallesi’ndeki evlerinin önünden kaçırıldığı iddia edilen 14 yaşındaki A.D., dedesi Şemsettin Demir’in girişimleri sonucunda bulundu. 29 Ağustos gecesi kaçırılan torunu A.D.’yi geri getirmek için torununu kaçıran şahısların yaşadığı köye gidip jandarma ve polise başvurarak savcılığa suç duyurusunda bulunan emekli bankacı Şemsettin Demir’in girişimleri sonucu, A.D. ve kendisini kaçırdığı iddia edilen şahıslar Güzeldere Jandarma Karakolu ekipleri tarafından yakalandı. A.D. ifadesinin alınmasının ardından devlet korumasına alınırken, kızı kaçıranların jandarma tarafından gözaltına alındığı bildirildi.
Torununu kurtarmanın mutluluğunu yaşayan dede Şemsettin Demir, kendisine yardımcı olan herkese teşekkür ederken, şikayetinden asla vazgeçmeyeceğini söyledi. Aşiret ve aile büyüklerine sonsuz saygı duyduğunu ifade eden Demir, "Torunumu kaçıranlar, şikayetimden vazgeçmem ve barışmam için aile ve aşiret büyüklerini gönderecek. Büyüklere saygım sonsuz ancak yanıma gelip bana davamdan vazgeçmem için para teklif etmesinler. Benim torunum satılık değil. El bebek gül bebek büyüttüğüm torunumu elin oğluna kurban etmem” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.